Fredagsmys på Fritidsgården

VITTSJÖ. Den blev kanske inte så mysig såsom ledarna, Martina, Lena och Jimmi, från början tänkt sig. Men – för dem som var där – blev den bra ändå. Det var alltså inte så många besökare som man väntat sig och de som kom var jättebra på att mysa på sitt eget sätt.

Men i innersta rummet hittade jag Marcus, liggande och stammis under veckan, och Jimmi som spelade något dataspel. Det visade sig att Marcus instruerade Jimmi i tekniken och visst hade de det mysigt i sofforna. Till slut vann en jublande Marcus – Jimmi hade visat sig ha större kunskaper än Marcus trott så han hade fått kämpa. Men segern var ljuv.

Till en myseftermiddag hör en eftermiddagsfika.


Från vänster: Maja, Nathalie, Elvira och Albin

Dagen till ära serverades glass med hembakade kakor. Det smakade bra om man skall rätta sig efter åtgången. Men visst är det svårt att inte tycka om glass – antingen man äter den som ”gröt” eller på ett mer civiliserat sätt.


Atina, Emilia och Diana förser sig med glass och kakor

Men trots att de inte hade ”knöfullt” med ungdomar så var både Martina. Lena och Jimmi nöjda med veckan. De barn som deltagit i aktiviteterna har varit jättenöjda och ledarna har också fått många idéer för kommande lovverksamhet.

Top