Glenn sjöng så kyrktaket nästan lyfte!

VITTSJÖ. En summering av årets bankkonsert i Vittsjökyrka låter sig knappast göras. Den respons besökarna gav har enbart varit positiv.

Glenn Wish är en fullblods entertainer; lättsam, rolig och stundtals ödmjuk! Dessutom är han begåvad med en fantastisk sångröst.  Att som en i Vittsjö kyrkokör få sjunga med honom var en otroligt annorlunda och kul upplevelse.
Kvällen inleddes med att kyrkokören sjöng några sånger själv, till komp av basgitarr, elgitarr, trummor och keyboard. Sedan äntrade kvällens huvudperson scenen och sjöng ”Love me tender” till publikens stora förtjusning, detta med kören som bakgrundssångare.

Kvällen fortsatte sedan med att Glenn Wish sjöng både tillsammans med kören och ensam. Kyrkan var fullsatt och stämningen mycket hög.


Carl-Olof Danielsson höll en kort andakt där han pratade om treenigheten, i detta fallet VGIK ( som fick behållningen av kvällens sålda biljetter) Snapphanebygdens sparbank som sponsrat konserten samt kyrkan i vilken alla samlats för att avnjuta kvällen. Naturligtvis talade även sparbanks chefen Anders Torsson, denne passade också på att intervjua Anders Åberg som representant för VGIK och damsektionen.
Utöver Glenn Wish och kyrkokören medverkade även några solister, Kerstin Sturesson, Therese Sturesson, Mats Lunnergård och Sam Larsson.

Top