Butiks-Mästare i Stryktips

VITTSJÖ. Sedan flera år tillbaka har ICA- butiken i Vittsjö parallellt med stora Tips-SM arrangerat ett lokalt butiksmästerskap. Med start i vecka fyra och sedan under sex veckor framöver har ett antal personer troget lämnat in sina 64-raders systemtips. På tisdagskvällen korades en segrare. Butiks- mästare i Stryktips 2012 är Marcus Svensson.

Sven-Ingvar Persson överlämnar pris till Butiksmästaren Marcus Svensson

Marcus är en välkänd profil i fotbollskretsar och nu har han även visat att han är duktig på Stryk-tips. Han berättar att även sonen Pontus har del i tippandet och kommit med flera kloka tipsförslag. God hjälp har de haft av den information man kan ta del av i de olika monitorerna i butiken.
Sven-Ingvar Persson berättar att det var ganska många som ville vara med i butiksmästerskapet då det började i vecka fyra. Det var dock bara 31 spelare som fullföljde under samtliga sex veckor.
Sven-Ingvar berättar då han överlämnar pris till Marcus att han i stora Tips-SM placerat sig som nummer 1214, av alla drygt 60 000 som deltagit, bra gjort.
SM- vinnaren får förutom äran 200 000 kronor och en resa till fotbollsfesten i Ukraina. Arrangörer bakom Tips-SM är Svenska Spel och Expressen

Top