MIRIAM ÄR FORTSATT VÄRDINNA I TURISTBYRÅN.

 

VITTSJÖ. Förstärkningen i Turistbyrån på Campingplatsen är på plats. Miriam Bos, värdinna på det fjärde året, har fått två nya kolleger. Det är Johanna Blomquist och Marie Olsson. De är alla vittsjöflickor och lever upp till sin uppgift att informera och hjälpa våra gästande turister med vad de kan önska. De turas om att tjänstgöra alla dagar mellan kl. 09.00-13.00 och mellan kl. 15.00-19.00. De kommer att finnas på Campingen till den 18 augusti.

Vittsjös Turistvärdinnor från vänster Miriam, Johanna och Marie

Campingplatsen är bemannad alla dagar mellan kl 08.00-21.00. Arbetsuppgifterna är mycket varierande. De checkar in och ut gästerna och informerar dem om snart sagt allt de behöver för att trivas. De städar toaletter och förmedlar uthyrning av cyklar, båtar och kanoter. På morgnarna säljer de frukostbröd med mera och därtill har de glass och godis närhelst gästerna får lust till det.

På Campingen finns det tre platser benämnda ”ställplatser” för husbilar. Dessutom har man ett gräsbelagt område för tältande gäster där man också, vid behov, kan ställa husbilar. Den stora mängden är gäster som har husvagnar. Vittsjö Camping har cirka 70 % ”långliggare”, i den kategorin, som upptar platserna året runt. Man strävar dock efter att minska den procentsatsen efter hand som dessa flyttar. Utöver svenska turister kommer många utrikes ifrån. Det är främst från Danmark, Tyskland och Holland. Värdinnorna är kunniga i språken engelska , tyska, franska och holländska.  Hur många andra turistbyråer har de resurserna? Med sitt öppna och trevliga sätt kan de verkligen vägleda alla sina gäster.

Top