ByaStafett i Bjärnum den 8 aug

BJÄRNUM. Locka folk till den fina idrottsplatsen Sparbanksvallen, genomföra ByaStafetten, stödja Barncancerfonden. Ja det är några av skälen till att Bjärnums GoIF genomför ByaStafetten den åttonde augusti.

Stefan Johnsson som ingår i arrangörs gruppen hoppas på minst 50 deltagande lag i stafetten. Redan är det många som har anmält lag. Tanken med arrange manget är att locka folk till vår fina Idrotts anläggning detta samtidigt som man kommer ut och rör sig lite. Lagen som ställer upp i stafetten behöver naturligtvis inte springa, det går lika bra att promenera sin runda. Laget består av fyra personer, där två går/springer cirka 3 kilometer och två har en kortare runda på 1,5 kilometer. Stefan menar att alla därför kan faktiskt alla vara med. Visst är det så, det kan vara en förening, företag, kompis eller familjelag, grannar, syförening, pensionärslag...
Samtidigt som du betalar startavgiften så stödjer du Barncancerfonden med 100 kronor. Därför ingår arrangemanget även i projektet ”Spring för livet”.
Om du vill veta mer om hur du anmäler lag så klicka på reklamen längst upp på startsidan.
Vi ses på startplatsen vid Sparbanksvallen onsdagen den 8 augusti klockan 18.30

Sparbanksvallen i Bjärnum

Flera fotbollsplaner, en med konstgräs

Top