Klart med Vittsjödag o Julmarknad 2013

VITTSJÖ. Boka redan nu inför 2013, helgen före Midsommar för VITTSJÖDAGEN, och Första Advent för Vittsjö JULMARKNAD. Då kommer det att hända mycket i Vittsjö!

Våra krögare har inte planerat klart ännu men vi hoppas att den populära Krogrundan kommer att genomföras igen. Vi hoppas även att vårt fina samarbete och med WGIK kommer att resulterar i att man styr fotbollen så att det inte blir hemmamatch denna aktuella lördag, vore olyckligt för alla Knallar o Hantverkare, då risk finns att det då skulle bli folktomt i byn under matchen.

Under måndagskvällen utvärderade Julmarknadsgruppen, årets Julmarknad. Många lovord hade riktats mot arrangemanget både från besökare och även från knallar/ hantverkare. Gruppen rannsakade dock under kvällen mycket kritiskt den genomförda marknaden, allt naturligtvis med syftet att kunna bli bättre i framtid. Gruppen konstaterade att det var en del saker som man gärna vill bli bättre på, men samtidigt att väldigt mycket fungerar bra redan idag.

Några av gruppens medlemmarna har varit med ända från starten 2007, så rutin viss börjar infinna sig kan man misstänka. Detta underlättar naturligtvis all planering.
Samtliga i gruppen var på måndagskvällen helt överens om att fortsätta även under 2013. Således togs beslut att gruppen under 2013 skall genomföra såväl Vittsjödag som Julmarknad. Detta innebär att några i gruppen nu går in på sitt sjunde år som arrangörer. Kanske är det siffran tio år som arrangör som hägrar. Ja, vi får väl se vad dessa få idealister orkar med.

För medlemmarna  i gruppen innebär kvällens beslut inför 2013 att massor av tid i form av ideellt arbete kommer att krävas. Start för planering av Vittsjödag 2013 fastställdes till den 26 februari. Ja, så tidigt måste planering inför kommande Vittsjödag starta. Innan dess skall faktiskt ansökningar ha lämnas in.

Har du som läser detta intresse av att dessa aktiviteter i Vittsjö skall fortsätta och även lite tid över är du hjärtligt välkommen att vara med. Att vi, i gruppen dessutom har förbaskat kul under vår resa fram till genomförande, vilket jag kan garantera, gör inte saken sämre.
Är du aspirat, kvinna eller man, får du gärna ta kontakta via 0706 99 36 23 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Top