Återigen succé på Munskänken!

 

VITTSJÖ. Chandeliers drog mycket folk till Munskänken på lördagskvällen. Det var en väldigt nöjd ägare, Carly Blomqvist, vi träffade. Här har vart riktigt många i kväll. Flera av gästerna är helt nya, många har varit från Bjärnum.

Kul är också att en hel del besökare är lite äldre, så reklamen tycks ha fungerat, berättar Charly.

Först serverade vi julbord för de som så önskat, lite senare fylldes lokalerna helt av ljuv Irländsk folkmusik, berättade Charly vidare.
Det var det populära bandet Chandeliers från Danmark, med Vittsjöanknytning i form av Mats Ödman som bjöd publiken på musik. Bandet gjorde sin debut i Vittsjö under Vittsjödagen 2012 . Denna debut blev då en riktig braksuccé.

Mats Ödman, bandets ledare, var naturligtvis glad att åter vara i Vittsjö samtidigt som han, med leende berättade att de kommer tillbaka redan den 16 mars och självklart även till Vittsjödagen 2013.
Det roliga var att vi under kvällen fann en väldigt blandad publik, allt från ungdomar till gentlemän med grå tinningar och naturligtvis ett antal kvinnor vars ålder självklart, som sig bör, skall vara hemlig.
Det syntes tydligt på många, att de bara satt och njöt av musiken samtidigt som de enbart läppjade på en öl. Det är just så det är tänkt vara.

Nils-Erik Ohlsson och Sven-Ingvar Persson njöt av den fina musiken

I ett angränsande rum fann vi några som utmanade varandra i armbrytning. Kampen verkade dock  vara riktigt, riktigt jämn, ingen ville ge sig, de håller kanske på ännu, vem vet, vi får kolla den 16 mars!

Lennart Ottosson och Martin Kjellqvist hade en hård kamp

Då vi lämnade lokalen noterade vi att vi inte sett en enda berusad person, enbart glada och väldigt trevliga människor.
Tänk att lilla Vittsjö idag kan stoltsera med att erbjuda en kväll helt klart fullt i klass med det som erbjuds på pubarna i Irland. Det är bara att gratulera Charly som är mannen bakom allt detta!
Det är säkert många som välkomnar Charlys initiativ samtidigt som Chandeliers hälsas varmt välkomna åter till Vittsjö!
Har du inte varit på Munskänken en kväll då Chandeliers finns där, har du verkligen missat en " höjdare". Chansen finns dock som sagt den 16 mars samt under Vittsjödagen 2013.

Top