Vittsjödagarna 2013 är på gång!

VITTSJÖ. På måndagskvällen startade planeringen inför de stundande Vittsjödagarna. Ansökningshandlingar för ”återvändarhelgen”, som helgen faktiskt nu kallas, är redan inlämnade till polisen, säger någon.

I stort är det samma gäng som nu för sjunde året i rad driver planeringen. Någon i gruppen säger, ”alla utom en i sällskapet tillhör Lions, var finns alla andra föreningar”?
Efter att ha tagit del av allt som måste fixas inför Vittsjödagarna, så inser man lätt att det är ganska få, som gör enormt mycket, på kort tid.

Som det ser ut just nu kan det kanske bli en hel del nyheter under lördagen. Gänget säger av förklarliga skäl inte så mycket mer just nu, allt är inte helt spikat.

Helt klart är dock att Vittsjödagarna kommer att genomföras den 14 och 15 juni. Marknaden kommer att vara på lördagen mellan klockan 10 och 17. Redan har många knallar anmält intresse av att komma, ser bra ut, inflikar Per-Magnus.
Dagisbarnen kommer att få åka karusell o äta så mycket isglass de orkar på fredagen den 14, lovar Lions president Sven-Ingvar Persson.
Den 5 mars kommer gruppen att träffa krögarna i byn o efter detta möte vet vi troligen lite mer om vad som kommer att erbjudas i Vittsjö den 14 och 15 juni.
Har du ”tid över” så tas denna tacksamt emot. Hör av dig till 0706 99 36 23 eller claes.brauer@telia-com

Top