La CORTINA ÖPPNAR VID BÄCKABRO I VITTSJÖ.

VITTSJÖ. Det vi i en tidigare notis berättat händer nu.  Vi får en ny affär i Vittsjö. Det fina och uppfräschade huset vid Bäckabro kommer att inrymma en mycket välkänd gardinaffär.

Det är Yvonne Holmberg med personal som flyttar affären La Corina från Markaryd för fortsatt drift i Vittsjö. Vi kan inte annat än välkomna dem.

Huset har, som vi utlovade i höstas, nu fått liv. Den första mars påbörjades flytten med ett intensivt arbete att flytta alla gardinrullar och andra tillbehör till Vittsjö. Med början den 6/3 till den15/3 blir det total utförsäljning i butiken i Markaryd.
Tisdagen den 5 mars startar man med öppet hus och mingel. Det pågår hela veckan.

I huset finns ett antal rum där man finner de olika leverantörernas varor. Rummen ger ett hemtrevligt intryck samtidigt som det förmodligen även ger en god möjlighet att dela upp varorna efter användningsområde. Sortimentet är brett och passar såväl i ”slott som koja”. Ett påstående i La Cortinas hemsidan som för en oinvigd verkar fullt plausibelt. Det kan även höras en symaskins surr eftersom man syr upp gardinerna efter de personliga önskemål kunderna har. Vi önskar lycka till!
Vittsjöborna har all anledning att känna sig belåtna med det användningsområde huset nu fått och att det är just La Cortina som blev köparen. De har kunder över hela riket, vilket gör Vittsjö ännu mer omtalat och ännu mer i hågkommet.

Top