Ewa har stort kontaktnät

 

VITTSJÖ. Servicekontoret med Ewa Wendt som föreståndare är rätt person på rätt plats. Så sammanfattade Carl Olof Danielsson när han tackade Ewa Wendt med blommor sedan hon berättat om den omfattande verksamhet som finns på Servicekontoret i Vittsjö, ett av kommunens tre servicekontor.

Ewa Wendt styrker sig med köttfärssoppa.

Efter lunchuppehåll med köttfärssoppa tog Ewa hand om programmet. Det är ett roligt arbete inom stort verksamhetsområde, sade Ewa. Under den ringa fritid som hon kan tillämpa blir det medverkan i kyrkokören.

Den dagen Ewa kom till det som senare skulle bli Servicekontor var det tomt och ödsligt rum. Efter hand har rummet och hyllorna fyllts med pärmar och andra nyttohandlingar. Ewa Wendt är kommunens förlängda arm och då kan Ewa förmedla och tala om vilket telefonnummer som är tillämpligt i varje enskilt fall eller vilken person som skall sökas. Det sparar både tid och bekymmer för den som inte är insatt i labyrinterna.

Ewa är inte främmande för att gripa tag i olika situationer då människor kan drabbas av det ena eller det andra. Ett besök på servicekontoret kan lösa många problem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birgitta Lindkvist från Agunnaryd och Åke Friberg från Vittsjö är beredda att lyssna.

Top