VITTSJÖFIKET HAR STÄNGT!

VITTSJÖ. VittsjöFiket har stängt portarna. VittsjöFiket har existerat under cirka 2,5 år, först med Irene Jensen och sen var det Charly Blomqvist det senaste året. Orsaken till nerläggningen är bristande lönsamhet men Munskänken som restaurang finns kvar till hugade matgäster med öppettider 08-18.

Jessica Rask och Charly Blomqvist tar en vilopaus då vittsjobjarnum.nu besökte restaurangen.

VittsjöFiket kommer dock att ha sporadiskt öppet för den som är sugen på en enklare kaka och kaffe men ingång sker genom restaurangen. Några bakelser kommer inte att finnas men däremot ”vanligt” kaffebröd. Genom avyttringen av fiket har också Jessica Rask permitterats men kommer att tills vidare finnas tillgänglig som timanställd.

Fortfarande finns det möjlighet att beställa både tårtor och smörgåstårtor, baguetter och annan vara för avhämtning.

Restaurang Munskänken öppnade sin verksamhet för drygt två år sedan och denna verksamhet kommer att fortsätta, nu med större lokaliteter sedan VittsjöFikets lokaler kan ianspråktas till matgäster. Dagligen serveras dagens rätt till en trogen skara matgäster. Föreningar som önskar ha sina sammankomster i lokalerna har samma möjligheter som tidigare. Flera underhållningskvällar är planerade med olika artister som framträdare.

Munskänken fortsätter sin verksamhet som tidigare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessica och Charley pausar innan lunchgästerna kommer.

Top