ByaStafett i Bjärnum den 7 aug

BJÄRNUM. För andra året är nu Bjärnums GoIF:s arrangemangsgrupp i full fart med att planera Bjärnums Byastafett. Stafetten i fjol blev en succé med många lag till start samt dessutom en stor publik vid den fina idrottsanläggningen Sparbanksvallen. Även i år är syftet att fortsatt locka folk till den fina anläggningen samt att stödja Barncancerfonden.

Stefan Johnsson som ingår i arrangörs gruppen hoppas på att i år få ännu fler lag till start samt att ännu fler besöker Sparbanksvallen på kvällen den 7 augusti.
Lagen som ställer upp i stafetten behöver naturligtvis inte springa, det går lika bra att promenera sin runda. Laget består av fyra personer, där två går/springer cirka 3 kilometer och två har en kortare runda på 2 kilometer. Stefan menar att alla därför kan faktiskt alla vara med. Visst är det så, det kan vara en förening, företag, kompislag eller familjelag, grannar, syförening, pensionärslag...

Så här såg det ut vid starten 2012

Samtidigt som lagen betalar startavgiften så stödjer de även Barncancerfonden med 100 kronor. Därför ingår arrangemanget även i projektet ”Spring för livet”.
Startskottet kommer att smälla av onsdagen den 7 augusti klockan 18.30 på Sparbanksvallen i Bjärnum.

För att läsa mer så kan du gå in på gruppens hemsida. Klicka här!

Top