”300 klubben” besökte träning

VITTSJÖ. ”300 Klubben” består av cirka 150 supportrar där samtliga betalt 300 kronor för att därmed stödja det allsvenska fotbollslaget. Som tack för stödet blir medlemmarna bland annat bjudna att närvara vid några av lagets träningar.

Tränare Simon Sjöfors och klubbchefen Marcus Svensson välkomnade de drygt 50 supportrarna. Simon berättade att kvällens träning naturligtvis var inriktade mot den kommande matchen på söndag mot Mallbacken. Glädjande berättade Simon också att läget med Vittsjös speltrupp ser riktigt bra ut. Det är bara Erika Martinsson som fortfarande har sviter efter sin korsbandsskada. Både Mandy van den Berg och Ifeoma Dieke är spelklara. Ifeoma för övrigt just hemkommen från Skottland.

Träningen i full gång

Simon fick frågan om hur han såg på Mallbacken, ”ett starkt lag som aldrig ger sig”. Vi skall inte glömma att de spelade 1-1 mot Tyresö. De har fyra nya spelare, varav två från Amerika. Mallbacken har också väldigt mycket att spela för, de ligger just nu under ”strecket”. Jag tror att de kommer starkt nu under hösten, det skulle förvåna om de inte är kvar i allsvenskan nästa år, menar Simon.

Annica Svensson med sin stora erfarenhet har tillfört laget mycket

Ja, det kommer säkert att bli en mycket intressant match på Vittsjö Idrottspark nu på söndag, då den 14;e spelomgången av totalt 22 genomförs.
Det är faktiskt också så, att det idag bara återstår 5 hemmamatcher av årets allsvenska damfotboll, på den fina Idrottsparken i Vittsjö.

Top