SJÖSTUGAN STÄNGER FÖR SÄSONGEN.

VITTSJÖ. De båda unga damerna Fredrika och Jessica stänger Café Sjöstugan för säsongen kommande weekend. Det har varit en mycket lyckad säsong i flera avseenden.

De säger att det gått precis så bra som de hoppades på.
Det har varit jobbigt men också mycket roligt. Det vackra vädret har givetvis spelat en stor roll liksom förhållandet att Vattenskidklubben har varit lite mer aktiv än tidigare år. Båten har körts ”massor av fler timmar” det här året. Det har glatt inte bara vattenskidåkarna.  Cafégästerna har ju därigenom bjudits på en annorlunda och spännande underhållning. Vad mer kan ett par unga entreprenörer önska.

Fredrika och Jessica vill gärna ha framfört sin tacksamhet till alla pojkarna i 13-14 årsåldern, som glatt och villigt ställt upp att plocka disk när de inte åkt skidor. Även familjerna har fått ställa upp. Ett tack går givetvis även till dem.

Vittsjödagen var toppen liksom skolavslutningen och de olika sångkvällarna. Mycket folk och mycket jobb men enbart roligt. Nyheterna på menyn har även de rönt framgång och sålt bra.  De kommer säkert att återfinnas nästa säsong liksom de båda värdinnorna. De känner för ännu en säsong som värdinnor på Sjöstugan. Om så blir – välkomna åter sommaren 2014.

Top