Vittsjödagarna 2014 närmar sig!

VITTSJÖ. Nu har planeringen inför de kommande två Vittsjödagarna startat. Festligheterna i byn kommer i år att går av stapeln den 13 och 14 juni. På fredagen kommer mycket att riktas mycket mot våra ungdomar. Under förmiddagen hoppas vi även i år, med stöd av våra sponsorer, kunna genomföra Gratis-Tivoli hos Hassans, för alla dagisbarnen, säger Leif Thånell. På fredagskvällen, verkar det som Helen Persson på Fritidsgården kommer att genomföra något för de lite äldre ungdomarna. Troligen har Anita Tidblad i Vittsjö- Bjärnum Teaterförening något på gång inför lördagen. Vi har inte hunnit prata med byns krögare ännu, men vi hoppas att de även i år har planer på att vara med. Samma gäller för byns alla föreningar som är välkomna att engagera sig i det som nu även blivit ”återvändardagarna”!

Per- Magnus Krahner som tillsammans med Nils Hansen är ansvarig för kontakterna med Knallar/ Hantverkare och Föreningar, har redan fått in ett antal bokningar. Per-Magnus säger, att han är glad över tågstopp i Vittsjö även i ”Vittsjödagssammanhang”, det går nämligen inga bussar längre på lördagarna, så jag kan använda hela bussområdet för knallar på lördagen.
Bengt Svensson och Bengt Ottosson inflikar, att nytt för i år är att Vittsjödagen har investerat i ett antal nya ”riktiga” marknadsbord. Borden kommer vi att kunna hyra ut till de knallar som inte medför egna.
Efter startmötet fick samtliga en diger lista med arbetsuppgifter av sammanhållande, där en hel del uppgifter skall lösas till nästa möte, som är om cirka en månad.
Har du synpunkter, eller önskemål, på kommande Vittsjödagar får du gärna höra av dig till, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0706 993623.

Top