supporterklubben ”300 KLUBBEN” bara växer!

VITTSJÖ. Snart är det åter dags för Allsvensk fotboll i Vittsjö, närmare bestämt den 13:e april klockan 14, då Kopparberg/ Göteborg FC besöker Vittsjö Idrottspark. Just nu pågår febrilt förberedelsearbete på Idrottsparken. Vid mitt besök hos vaktmästare Bosse såg gräsmattan mycket lovande ut, taken över läktarna som tidigare storm varit hård mot är under reparation.

.........detta hoppas vi se mycket av under kommande 2014 !

Karl-Erik Kristensson, berättar att några supportrar till bygdens allsvenska fotbollslag Vittsjö GIK gått samman för att hjälpa vårt favoritlag, då kom tanken på en "300-klubb".

- Det har varit roligt att arbeta med detta projekt och vi hoppas det bli ännu fler som ansluter sig nu under 2014. Redan nu i mars finns 126 personer som gått med i supporterklubben, vilket så här långt redan är ett rekord, men vi hoppas på många fler.

Genom att stötta laget med 300 kr under säsongen går du enkelt med i "300 KLUBBEN", berättar Karl-Erik, som är en av initiativtagarna till ”300- klubben”. Det är enkelt att gå med, gå bara in på  klubbens hemsida så får du all information. (Klicka här, och gå med!!)

Som tack för din medverkan;

  • är du med i en dragning av fina gåvor i halvtid vid varje hemmamatch.
  • får du ditt namn på damernas hemsida under fliken "300KLUBBEN".
  • kommer ditt namn med på ett insticksblad till matchprogrambladet minst en match under säsongen.

Karl-Erik berättar vidare att du dessutom kommer att bli inbjuden till att närvara på två träningar där vi bjuder på korv och fika. Du får möjlighet att träffa spelare och lyssna på någon av tränarna som informerar om laget och ni kan även ställa frågor. Nytt för i år säger Karl-Erik vidare, är att på dessa träffar kommer vi att ha utlottning av presentkort. Vi återkommer med information om datumen för "träffarna" på damernas hemsida, avslutar Karl-Erik.

Här följer lite bilder i syfte att skapa lite inspiration inför fotbollsåret 2014!

ett av 300- klubbens möte 2013

Mååål igen !

Energi i massor ...

trogen och ovärderlig publik !

de "stora" är föredömen" för de yngre.......

......vi hoppas Stig skall få spela ofta under 2014!

....många MÅ Å Å Å Å Å L !

Top