”Fan Corner” vid Gåsadammen

VITTSJÖ. Det är VGIK som står som arrangör för aktiviteterna i Gåsadammen denna tisdag den 24 juni. Klockan 16.00 var medlemmarna i klubben på plats för att förbereda denna nya aktivitet.

Det är en uppladdning inför kvällens match då våra ”Tjejer” möter nykomlingarna 
Eskilstuna United DFF på Vittsjö Idrottspark. Den matchen börjar klockan 19.00. 
Förutom VGIK så har även Vittsjö Vattenskidklubb representanter på plats. På dagtid har man chansen att se när våra duktiga barn och ungdomar utbildar sig i den svåra konsten. Det händer vid Sjöstugan. Värt en besök.

Det häftiga regnet vid tretiden gjorde säkert att många avstod från att komma till Dammen.
Likväl kunde skribenten räkna till ungefär 50-60 besökare. De flesta barn. Bland annat bjuds det en tipspromenad där det gäller att känna till Allsvenskans profiler.

Därutöver bjuds det diverse rörligare aktiviteter jämte ett par uppblåsta hopparenor.
Madde Johannesson berättar att man inför satsningen med ”Sommarmatchen” har besökt fritidsgårdarna i Hässleholm och Vittsjö och pratat för fotbollen.  Dessutom har ett antal konstnärer skänkt tavlor till arrangemanget. Vi har alla chansen att rösta på den tavla man tycker bäst om.  
I vårt duktiga damallsvenska lag så hoppas man på att fler vittsjöbor och andra med för den delen skall finna det roligt att besöka Idrottsparken vid hemmamatcherna. Jag kan garantera att det bjuds fotboll på hög nivå. Kvällens match har dock en stark konkurrens om besökare. Den konkurrenten hittar vi på andra sidan ekvatorn i Brasilien.
Men sommaren och hösten bjuder på många hemmamatcher då ”Tjejerna” gärna ser oss alla som åskådare och påhejare. Välkomna!

 

Top