musikhöjdarkväll på Godsmagasinet den 9:e augusti

VITTSJÖ. Idel kända och flera av Sveriges bästa artister kommer att finnas på plats vid Godsmagasinet den 9:e augusti. Det är med andra ord bäddat för bli en kväll full av nostalgi på mysiga Godsmagasinet i Vittsjö.

Som sagt, just nu finns alla förutsättningar för att det skall bli en fantastisk musiknostalgikväll på Godsmagasinet den 9: augusti. Det kommer att bjudas på dansmusik och schlagers från framförallt 1940, 1950 och 1960-talet. Låtar som du troligen känner igen, oftast framförda med lite extra krydda av klanger och rytmer från hela världen.

Under kvällen utlovas artister som bland annat Ingrid Savbrant, Sofi Hellborg, saxofon, sång Dan Gisen Malmquist, klarinett Göran Abelli, trombon Lester Jackman, steelpans och orgel Lars ”Linkan” Lindkvist, dragspel, fiol och sång Ludde Olsson,  fiol, mandolin och bones, Peps Persson, gitarr, munspel och sång, Peter Antonsson, gitarr och sång, Sam Antonsson, trummor och Krille Schön, bas.
Speciell gäst under kvällen är Leif Linderoth som bl.a. förvaltar arvet efter Hakon Svärd. Håll i hatten! Det kommer att svänga rejält.
Biljett kan köpas via nätet eller på ICA i Vittsjö.

Top