HÄLSNING TILL SCATEBOARDÅKARNA I LINDEN.

VITTSJÖ. Hej ni duktiga scateboardgrabbar – ni kan verkligen hantera brädan ni åker på och energiskt försöker få att fungera exakt som ni önskar.
Sådana fanns inte på min tid. Jag såg i måndags från min balkong er satsning för att hoppa de sex trappstegen och samtidigt vända brädan för att landa på den igen för vidare färd efter hoppet. Det är säkert mycket svårt. Ni är verkligen nära att lyckas. Symptomatiskt vid alla hoppen var att ni inte passerade över krönet på trappan i en rät vinkel. Det är viktigt tror jag. I annat fall förlorar man balansen när man träffar brädan igen efter hoppet.
Jag är 83 år gammal och har givetvis aldrig stått på en sådan slamrande tingest. Likväl tror jag mig förstå att det är där felet ligger. Era rörelser tyder på det. Att det ni gör är skitkul förstår jag också och jag tror helt säkert att ni kommer att lyckas. Övning ger nämligen färdighet. 
Till sist. Ni är verkligen några fina hedersknyfflar. Jag vet att ni kom överens med en annan gubbe, jämngammal med mig, att bara åka fram till kl. 20.30. Ni tog i hand på det. Ni slutade som det är överenskommet - heder på er och välkomna åter när lusten att åka faller på. Är jag hemma så blir jag er åskådare.

 

Top