Cykeltrimmet ”Känn din bygd ”

VERUM. Verums Fritidsgrupp har tagit beslut om att även i år arrangera cykeltrimmet ” Känn din bygd ”.

Från början var det tänkt att förra årets jubileumstrim det femtonde, skulle vara det sista men pandemin gjorde så vi inte kunde ha den festen med 5-kamp, lotter och kaffeförsäljning som vi önskat och brukar ha. Och att det dessutom varit flera önskemål om att vi även detta pandemi år skulle ordna ett trim till, så trots ålder och sjukdomar hos några av oss i gruppen, så blir det trim även i år om inget oförutsett händer.

Vår huvudsponsor ”SNAPPHANEBYGDENS SPARBANK” sponsrar oss med en cykel i första pris även detta år. Vi är mycket glada och tacksamma att denna bank har varit vår huvudsponsor under alla de åren som vi arrangerat detta cykeltrim.

Det är lite annorlunda förberedelser inför årets trim. På grund av pandemi, restriktioner och utebliven vaccinering, har vi ännu inte vågat träffats i gruppen. Därför har vi kopierat en karta med rundor och kontrollförslag och delat ut till alla medlemmarna i gruppen, så de i lugn och ro kan se om någon har något nytt förslag på nya kontroller eller ändring av någon runda.

Fritidsgruppens medlemmar.

Nu väntar vi bara på att det skall bli någon varm och trevlig vårkväll så vi alla kan träffas ute i boulehuset och bestämma hur årets cykeltrim skall vara, så jag kan rita färdigt kartan och skriva färdigt om kontrollerna, och att vi hinner kopiera, paketera innan den 1:a maj då trimmet börjar.

Sen håller vi alla tummar och hoppas vaccineringen kommer igång och pandemin avtar så vi kan en gemensam avslutning i slutet av augusti i år.

Välkomna att deltaga.
Verums Fritidsgrupp

 

Top