Vittsjödagen blir en stor fest

susanne-nordstrm.jpg

- På kvällen välkomnar vi 300 gäster till en riktig festkväll med god mat, underhållning och dans till Susann Nordströms orkester, känd från SVT:s   Dansbandskamp, säger Leif. Vi säljer företagspaket till kvällen.
 
   På lördagen den 13 juni är det marknad, lekar, tivoli, tävlingar, underhållning, uppvisningar, presentationer, utställningar och servering av mat med rik variation.
partyfabriken-1.jpg
 - Alla kan känna sig välkomna, menar Claes Brauer. Lions kommer att ordna lådbilsrally, bollkastning och fiskdamm för barn och ungdomar. Marknadsstånden är fyllda med kvalitetsartiklar och sådant som hör marknader till. Hantverkarna fyller upp hyllorna med både nyttosaker och sådant som mera är konst eller prydnad.

- Vill du ha ett par bra tofflor, så finns det också, tror Leif.

- I partytältet blir det matservering och varierad underhållning samt uppvisningar och talangtävlingar, fortsätter Claes.

- Jag kommer att sälja de populära programlotterna, säger Anna-Maj Jensen från Röda Korset. För endast en tia kan du vinna något fint. Vi kommer att ha ett hundratal vinster!
Vi ansvarar också för sjukvårdsberedskapen. 
 Även i år får barnen hjälp att sminka sig  vittsjdagen_019.jpg
 Skepparen på Ubbe väntar bara på att bryggan vid Bäckabro skall bli klar.  vittsjodagen-2008-ubbe.jpg
 Marknaden koncentreras till området från Taxistationen till Allaktivitetshuset.  vittsjodagen-2008-1.jpg
 Prova själv om du kan sitta kvar på tjrens rygg.  vittsjdagen_018.jpg
 Sillamackor borde väl smaka gott? men du kan också välja thailändskt, pizza, grillat, korv med bröd.............  vittsjdagen_006.jpg
Top