Vittsjödagen 2009 närmar sig

Skolor, förskolor och dagis i Vittsjö, Emmaljunga, Verum, Bjärnum, Mala och Farstorp har sedan några veckor fått inbjudan till aktiviteterna fredagen den 12 juni.
Påminner om att de barn och ungdomar som vill var med i talangjakterna snarast måste anmäla sig! Information om detta finns också på Vittsjödagens hemsida.

ytt för i år är att vi samarbetar med Partyfabriken och Hassans. Båda kommer att vara på plats med sina verksamheter. Vi har med dessa och våra egna affärsidkare haft ett antal träffar under våren för att tillsammans försöka skapa så bra festdagar som möjligt för alla.

Med start i nästa vecka börjar Programlotten att säljas. Prisbordet är stort och innehåller många mycket fina vinster, skänkta av våra företagare i Vittsjö, Emmaljunga och Bjärnum.

Också med start i nästa vecka börjar vi sälja biljetter till fredagsdansen. För en billig peng (135:- vid förköp) får du mat och dryck samt dans till Susanne Nordströms orkester. Orkestern är bland annat känd från Tv4 dansbandsgala. Det finns totalt 300 biljetter. Här har våra företagare som på olika vis sponsrat verksamheten, just nu förtur att köpa. När vi släpper biljetterna är det alltså "först till kvarn" som gäller.

Tid och plats för försäljning av biljetter och Programlott kommer att meddelas här på Portalen.

Marknaden som genomförs under lördagen den 13 juni kommer att vara större än i fjol. Ännu kan vi ta emot några Knallar o Hantverkare men i vissa områden är det nu fullt.

Top