Elin till spel om SM

Imponerande verksamhet

Anders Jacobsson berättar att man under året tillsammans haft cirka 400 träningspass, allt från knattar till damlaget. Detta fungerar tack vare bra ledare och många engagerade föräldrar.
Ledaren Helena Simonsson berättar med inlevelse om sitt F 12-lag som enligt henne utfört en riktig bragd i årets serie.

 

 

 

Lag F 12

– Förra året vann vi bara en match och hade 24-127 i målkvot. Tänk er att vi har vänt detta till endast en förlust och 92-37 i målkvot. Dessutom blev vi tvåa i serien. Vilka härliga tjejer vi har! Det kallar jag en bragd, avslutar Helena Simonsson.
P 14 med Leif och Ulf som ledare placerade sig i mitten av serien trots att de inför årets säsong tappade 5 spelare. Alexander Kinning blev bäste poängplockare med 17 mål och 7 assists.
Damlaget har också gjort stora framsteg efter flera jobbiga år med som bäst en tredjeplacering från slutet.

 

 

Surgubben själv

 

– I årets serie ledde vi efter juluppehållet, säger tränaren Anders Jacobsson. Det började smyga in sig en känsla av att vi kanske kunde vinna serien men så blev det inte till slut. Vi kom tvåa och det är bra. Vi vill ju först och främst träffas, träna och spela tillsammans.
Att klubbens spelare och ledare har kul tillsammans gav sig till känna när Anders visade tröjan han fått av spelarna. Man kan anta att han ställer krav på sina spelare; det stod nämligen ”Surgubbe” på ryggen av T-shirten spelarna gav honom.
– Det är ett omdöme jag tar med ro, säger han skrattande.
Vi kan också vänta matchreferat från de olika lagen nästa säsong då man funderar på att utse någon i varje lag som skriver några rader och tar någon bild. De vet att adressen är Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Top