Vittsjö har just nu problem att göra mål.

PITEÅ. Trots spelövertag för Vittsjö var det hemmalaget som tog ledningen genom att June Pedersen gjorde mål direkt på hörna. Ställningen 1-0 till Piteå var också resultatet i halvtid.

Vittsjö inledde andra halvlek på samma starka vis. De över tusen i publiken trodde att ett kvitteringsmål hängde i luften. Det blev dock Piteå som genom Josefin Johansson utökade sin ledning till 2-0 i den 65 minuten. Clara Markstedt ökade sedan Pite-segern till 3-0 i den 76 minuten. Detta blev också matchens slutresultat.

Piteå visade genom hela matchen upp ett mycket disciplinerat försvarsspel samtidigt som man tog vara på sina chanser och dessutom hade lite tur.
Statistiken visar att Vittsjö vann antalet skott mot mål med 6 mot 3 för Piteå. Även vad gäller hörnor vann Vittsjö, detta med 4 mot Piteås 2. Nu gäller för Vittsjös del att ”få till det” vad gäller avsluten.

Nästa söndag, den 1 september spelar Vittsjö hemma och då mot LDB FC Malmö. En spännande match som säkert kommer dra stor publik.