Mandy och Sanna ansluter till Vittsjö truppen

VITTSJÖ. Mandy van den Berg har under försäsongen varit aktiv med Holländska landslaget som arrangerat ett antal landslagsläger samt landskamper. Mandy ansluter till truppen från början av mars och har kontrakt säsongen ut.


Mandy gav inte Marta mycket utrymme vid fjolårets premiärmatch på Österås

Sanna Svensson, 23 år, back. Sanna har gjort 36 ungdomslandskamper i U17, U19 och U23. Sanna har sin moderklubb i Emmaboda och hon har tidigare även representerat Öster. Närmast kommer Sanna från Ålands United som förra året vann den finska ligan.

Olof Sixten, sportchef Vittsjö GIK säger så här om att det nu står klart att Mandy och Sanna är klara;
- Mandy behöver ingen närmare förklaring utan det kan bara konstateras att det är oerhört värdefullt att vårt samarbete fortsätter. Mandy har en mycket positiv utvecklingskurva och var förra säsongen en viktig spelare för oss. Vi ser med tillförsikt fram mot vårt fortsatta samarbete.
Sanna Svensson, en spelare med mycket landslagsrutin från Sveriges Ungdomslandslag. En spännande spelartyp som kommer att utveckla och komplettera vårt defensiva spel. Sanna ansluter nu direkt till truppen och är med i den viktiga försäsongsträningen.

 

Top