Femton poäng kvar att hämta i damallsvenskan!

VITTSJÖ. ”Den enda byn” bland alla storstadslag i den allsvenska tabellen vill naturligtvis både vara kvar i den allsvenska fotbollsligan och dessutom klättra en bit i årets tabell.

Föreningen hoppas på storpublik vid de avslutande matcherna

Bara epitet ”enda byn” i serien är väl skäl nog att du och jag skall satsa lite extra för laget och bygden genom att vara med i publiken vid de avslutande matcherna, menar flera.

Femton möjliga poäng finns kvar. Ja, så är det faktiskt. Bara fem matcher i årets allsvenska damfotboll finns kvar att spela. Av dessa kommer tre att spelas på Vittsjö Arena. Det är hemmamatcher mot i ordning Umeå, Piteå och Rosengård. Dessutom skall bortamatcher mot Jitex Mölndal BK och Kopparberg/ Göteborg FC spelas.


Publiken kan ofta hjälpa hemmalaget

De matcher vi ganska enkelt kan hjälpa till att påverka, är lagets hemmamatcher. Visst är det så att en stor och påhejande publik starkt kan hjälpa till under en match och därmed även påverka ett resultat i positiv riktning.

Din röst tillsammans med flera andras ger den extra kraft våra spelare ibland behöver för att skapa det avgörande resultatet. Nog vore det kul att kunna medverka till att Vittsjö klättrar högre i årets allsvenska tabell.
Notera därför de kommande hemmamatcherna. Redan nu på söndag är det dags. Vi ses och hörs på Arenan!

Top