Du o dina vänner behövs på Vittsjö Arena på söndag!

VITTSJÖ. Nu budar med kraft Vittsjö GIK damsektion publiken att ställa upp vid säsongens tre sista hemmamatcher. Som framgått i tidigare artikel är det redan nu på söndag dags för den första av dessa matcher. Just nu håller klubben på med att försöka få till ett flertal extra aktiviteter för just publiken.

Mååååål, Juubel!

Så här skriver klubbchefen Jennie till redaktionen i ett mail:
”Nu återstår endast TRE hemmamatcher för våra Vittsjötjejer att spela i Damallsvenskan 2014.

Vår ambition och förhoppning är att fylla arenan vid dessa sista matcher, detta för att ge tjejerna det absolut bästa stödet.

Helt fylld Arena vid tidigare match!

Den härliga stämning som en stor publik bjuder på, betyder oerhört mycket för resultatet och vi vet att vår fantastiska publik verkligen KAN då det gäller!
-Ni som var här den siste augusti, då serietvåan Örebro besegrades med 2-1, vet vad jag pratar om. Då var det enorm glädje, jubel och folkfest under hela matchen.

För att skapa denna fest och stöd för laget, behöver vi Er hjälp!!

Om alla lyckas med att locka EN vän som inte har varit här på länge, skulle det verkligen ge stor effekt. Sen hoppas jag att vi fortsätter så,... och när FC Rosengård kommer hit den 12 oktober hoppas jag att arenan är helt fylld. Vi visar då tillsammans hur en hemmapublik ska se ut!” -avslutar Jennie.

Top