HÖVDINGELOPPET 2015

VERUM. Den 3 april öppnade anmälan för årets Hövdingelopp. Succén från förra året fortsätter alltså, den 3 oktober kl. 11.00 går startskottet och målsättningen är att dubbla antalet löpare i år. Det var första gången som Hövdingeloppet anordnades förra året och knappt 100 personer kom till start. Loppet går även i år i de natursköna skogarna utanför Verum i norra Skåne och anordnas i samarbete med Verums GoIF.

Tanken med loppet är att så många som möjligt ska få en naturskön upplevelse blandat med goda prestationer. Efter målgång ska det finnas utrymme och tillfälle att diskutera löpning över en fika.

Nyhet för i år är att det kommer finnas ytterligare en sträcka att välja på, utöver den klassiska milen kommer det också vara möjligt att springa 4,8 km.

Loppet blev uppskattat under dess första år och för oss som anordnade loppet kändes det naturligt att fortsätta även i år och vår förhoppning är att det ska bli en långvarig tradition.

Förhoppningsvis kommer vi bjuda på lite fler spännande nyheter lite längre fram och vår förhoppning är att de som sprang under förra året ska få en ännu bättre upplevelse.

Läs mer och anmäl dig på www.hovdingeloppet.se

 

Top