Håkan Magnusson huvudtränare med Thomas Mårtensson 2016

VITTSJÖ. Inför damallsvenska säsongen 2016 kommer Thomas Mårtensson att bilda ny tränarkonstellation tillsammans med Håkan Magnusson. Håkan kommer att ansluta redan i januari 2016. Klubben kommer därmed att förstärkas av ytterligare en person som verkligen brinner för fotboll och som säkert också kommer att engagera sig hårt för klubbens fortsatta utveckling.

Håkan som har UEFA-A licens har en bred o gedigen tränar-erfarenhet. Närmast kommer Håkan från tränaruppdrag i Elitettan med IS Halmia- damlag. Han har även erfarenheter från tidigare förbundsuppdrag.

- Håkan är en kraft som vi i Vittsjö GIK ser fram emot att få arbeta tillsammans med, säger Olof Sixten, sportchef Vittsjö GIK. Håkan är en riktig föreningsmänniska med känsla för helhet och detaljer. Han kommer att dela huvudansvaret tillsammans med Thomas och deras kompetens och erfarenhet och ledarskap kommer att vara en viktig del i vårt fortsatta arbete att utveckla vår Elitverksamhet och bidra till att vår region kan vara långsiktigt verksamma i Damfotbollens finrum, -Damallsvenskan, avslutar Olof.

 

Top