Vittsjö GIK Hässleholm startar sitt lagbygge inför säsongen 2019

Pressmeddelande från Vittsjö GIK Hässleholm

Vittsjö GIK Hässleholm med sportchef Erika Nilsson i spetsen har startat sitt lagbygge inför nästa säsong i Damallsvenskan.

Först ut att förlänga sitt kontrakt är vår offensiva högerback Lisa Klinga som i dagarna kritat på ett tvåårskontrakt. Lisa är en oerhört viktig spelare som vi med glädje ser fortsätta i laget. Hon har under säsongen 2018 utvecklats till ett farligt vapen på Vittsjös högersida med sina offensiva löpningar och giftiga inlägg som inte sällan slutar med en målchans. Lisa är en meriterad fotbollsspelare, som bl a spelat Champions Leaguefinal och i ungdomslandslagen, ger stabilitet åt laget både på och utanför planen. Lisa gör därmed sin fjärde säsong i Vittsjö GIK Hässleholm.

Lisa Klinga säger: ”Jag trivs väldigt bra här i Vittsjö och det finns mycket potential i såväl klubben som som laget. Jag känner också att alla förutsättningar finns för att jag som individ och laget ska utvecklas och ta kliv framåt 2019! Jag är väldigt taggad inför kommande säsong och hoppas att vi kan leverera en tillfredsställande fotboll för våra supportrar”. Erika Nilsson säger: ”Vi är oerhört nöjda med att kunna knyta en spelare som Lisa Klinga till oss i ytterligare två år. Hon har en enorm rutin och erfarenhet och är en riktigt tuff spelare att möta på fotbollsplanen”.

Top