Ebba Hed fortsätter sin fjärde säsong i Vittsjö

VITTSJÖ. Ebba Hed fortsätter glädjande sin spelarkarriär i Vittsjö GIK Hässleholm.

Ebba kom till klubben inför säsongen 2016, då blott 16 år och gjorde en mycket bra första säsong. Kanske minns du matchen mot Kvarnsveden den 1:e oktober där Ebba blev inbytt och snabbt gjorde sina 2 första allsvenska mål för Vittsjö. Matchen slutade 2- 2, men genom sina 2 mål räddade Ebba viktiga poäng åt klubben.

Under sina tre säsonger i laget har Ebba utvecklats mycket positivt mot att bli en alltmer komplett fotbollsspelare. Ett kvitto på detta är att Ebba i augusti tog klivet upp i U23- landslaget.Ebba säger: ”-Skriver på för mitt fjärde år i Vittsjö och känner att vi har ett bra lag på gång, samt att jag byggt på mig rutin och erfarenhet under dom tidigare åren och som jag hoppas kommer att hjälpa laget till en bra placering nästa år”.

-Ebba Hed gjorde en mycket bra höstsäsong 2018. Med sin fina teknik, en bra vänsterfot, bra passningsspel och ett bra skott är hon en spelare som kan användas på flera positioner. Vi ser fram emot en ny säsong med Ebba i truppen, säger Erika Nilsson.

Top