Gott slut och ett riktigt Gott Nytt År önskar vi från Portalen, Du är välkommen…

VITTSJÖ, BJÄRNUM. Redaktionen och alla våra skribenter önskar våra läsare och annonsörer ett Gott slut och ett riktigt Gott Nytt 2023.

Så har snart åter ett år lagts till historien och ett nytt år, 2023 tar sin start. Glädjande konstaterar vi att vår webbtidning, www.vittsjobjarnum.nu som startade 2007 är mycket välbesökt. Idag finns våra återkommande dagliga besökare från Hässleholm, Osby, Örkelljunga och Markaryds kommuner. En hel del besökare noteras även från universitetsstäderna längre norröver.
Samtidigt är det med stor glädje vi varje månad tar del av att vi har många besökare från "fjärran" länder. Troligt är att dessa besökare har en koppling till Vittsjö eller Bjärnumsbygdena. Detta gör att vi varje månad noterar drygt 40 000 besök på sidan. För oss som arbetar ideellt med webbtidningen är denna positiva respons en drivkraft för att gå vidare.


Roligt att vi vid årets Vittsjödag i juni kunde dela ut 50 000 kronor till föreningar med ungdomsverksamhet. Av respons vi fått är dessa pengar ett välkommet bidrag. På detta sätt hoppas vi kunna stödja småklubbar även framöver.

Som med all verksamhet finns ibland problem. Vårt är att vi börjar bli lite för få skribenter. Detta gör att belastningen naturligtvis ökar på oss cirka tio som kan räknas som aktiva skribenter. Därför hoppas vi att nya medarbetare vill fatta ”pennan” och hjälpa till att skriva om vad som händer i vår bygd.
Vi som kallar oss ”Portalen-gruppen” träffas varje månad i Lindens lokaler för att ta del av resultat från månaden som gått. Samtidigt utbyter vi erfarenheter och ger varandra tips. Efter det planlagda mötet sitter vi ofta kvar över en fika och har trevligt.

Du är varmt välkommen att utan krav besöka ett möte. Troligen finner du att det absolut inte är så konstigt att skriva en artikel och att kanske med mobilen ta några bilder.

Är du intresserad hör av dig till Claes Brauer 0706 99 36 23

 

Top