Nu startar (äntligen) damallsvenskan!

VITTSJÖ. Säkert är det väldigt många som längtat till söndagen den 13 april. Som du redan vet så drar den allsvenska damfotbollssäsongen igång denna söndag. Klockan 14 startar matchen mot Kopparberg/ Göteborg på Vittsjö Idrottspark. Kom i god tid om du vill ha en bra sittplats.

Detta hoppas vi få se ofta!

Skall bli mycket intressant att se vårt lag. Flera nya spelare har tillkommit i Vittsjölaget, hur kommer Jessica Castenhammar, Johanna Eidelind eller Anna Welin att lyckas. Ord som snabba, målfarliga har nämnts. Hayley Lauder kommer säkert att göra bra ifrån sig på mittfältet. Vem får äran att vakta målet i premiärmatchen, blir det Jennie Svärd Husu eller blir det nyförvärvet Shannon Lynn? Skall Jane Ross lyckas i även år, 9:a i skytteligan i fjol med 11 mål varav 2 på straff. Det var faktiskt bara två mål efter Anja Mittag som hamnade på 3:e plats.

Hur kommer Kopparberg/ Göteborg att påverkas av att Torbjörn Nilsson nu lämnat klubben som tränare efter sex säsonger? Även detta skall naturligtvis bli intressant att ta del av.


Ja, hur kommer det att gå i år? I flera andra media har man spekulerat fram och tillbaka, värderat både det ena och det andra. När allt kommer till kritan så måste det även till en hel del tur. Ingen vet hur skador kommer att drabba lagen, bara att det förmodligen inte går att spela en hel serie utan att någon spelare kommer att skadas.
”300- klubben” hade vid säsongsslut i fjol 149 supporters. Just nu ligger årets siffra redan på 165 och kommer troligen att öka. Är du inte medlem så klicka här, du kommer du direkt till klubbens hemsida och där finner du allt om bland annat ”300- klubben”.

Top