VITTSJÖ. Den 23 augusti med start kl 19 ger Malmö opera en presentation av deras olika uppsättningar inför hösten och våren i Medborgarhuset i Vittsjö.

Häng med när operasångerskan Elísabet Einarsdóttir, trombonisten Martin Hultkvist och pianisten Albert Van Pham skvallrar om allt som är värt att veta om vår kommande säsong, skriver Malmö opera i pressmeddelande.

Tillsammans är de ute i Skåne för att presentera säsongen 2022/23 med en underhållande och informativ föreställning i musikteaterkonstens tecken. Elísabet, Martin och Albert tar med publiken på en teatralisk, musikalisk och magisk resa genom de olika uppsättningar som Malmö Opera sätter upp kommande säsong.

Med sång, musik och berättelser guidar de publiken genom välkända operaklassiker, familjemusikal, balett och gamla favoriter såväl som nytt och experimentellt.

Koloratursopranen Elísabet Einarsdóttir har sjungit i flera av Malmö Operas produktioner så som Mitridate, En midsommarnattsdröm och Così fan tutti. 

Martin Hultkvist är trombonist i Malmö Operaorkester. Han verkar även som sångare och har framträtt som solist med bland annat Malmös och Helsingborgs symfoniorkestrar i verk som Bernsteins Candide, Bachs Juloratorium, Mozarts Requiem och Händels Messias.

Albert Van Pham har en duo för fyrhändigt piano tillsammans med Miyu Manabe och de har framträtt i Paris och Osaka. Albert anlitas även som kammarmusiker och ackompanjerar ofta sångare.

Bokning av biljetter kan ske via SMS/RING Christel Ternemo 0734 14 91 52 eller Karin Larsson 0708 22 52 66. Meddela ev allergi.

Mingel från kl. 18.00 med tilltugg och dryck.