Sport

VITTSJÖ. Nu är det sista chansen att kunna se Vittsjö GIK Hässleholm spela på bortaplan för den här säsongen. Det är inte vilket lag som helst som  de möter heller utan de troliga serievinnarna FC Rosengård. Skulle Vittsjö GIK Hässleholm lyckas vinna mot Rosengård så blir det en riktigt spännande säsongsavslutning nästa lördag på hemmaplan mot Djurgården. Har du/ni möjlighet att följa med till Malmö och heja på vårt lag så gör det!

Supporterbuss till Malmö för att se Vittsjö GIK Hässleholm möta serieledande FC Rosengård!

VITTSJÖ. De 1663 åskådarna på Vittsjö Idrottspark bjöds på ett spännande Derby mellan hemmalaget och ett revansch-hungrigt Kristianstad. Gästerna fick i somras stryk med hela 3-0 på sin egen hemmaplan.

Matchen inleddes med visst spelövertag för Vittsjö där Clara Markstedt redan i den fjärde minuten hade avslut på mål.

Riktigt tät match

Några minuter senare hade även Ebba Hed ett skott som strök utanför Kristianstadsmålet. Gästerna jobbade sig dock efter kvarten spelad in i matchen som övergick till att bli alltmer jämn. Båda lagen hade skott mot mål men det var hemmalaget som svarade för de verkliga farligheterna. Vittsjölaget visade åter ett starkt försvarsspel. Första halvlek slutade 0-0.

ESKILSTUNA. På ett kylslaget Tunavallen mötte vårt Vittsjö hemmalaget Eskilstuna under söndagen. Matchen kom att bli ett riktigt ställningskrig mellan två mycket bra lag där hemmalaget Eskilstuna med stöd från publik drog det längsta strået och vann med 1-0.

Redan i första minuten var Vittsjö mycket nära att ta ledningen detta efter slarv i Eskilstunaförsvaret.

Tove Almqvist utsågs till Vittsjös bästa spelare

Vittsjö hade ett grepp om matchen och var i anfallen närmast ett ledningsmål. Efter dryga kvarten spelar Eskilstuna upp sig. Matchen övergår mer till ett ställningskrig mellan två starka lag. Inte helt oväntat tar hemmalaget ledningen i den 37 minuten efter en perfekt slagen frispark av Petra Johansson som nickas i mål av Loreta Kullashi. Vittsjö får i detta läget inte igång sitt anfallsspel, flera slarviga passningar och laget verkar lite frustrerat. Första halvlek slutar med en leding för Eskilstuna med 1-0.

VITTSJÖ. Vittsjö var helt klart det starkare laget under söndagens match, klarade också värmen betydligt bättre och vann med 2-0 mot gästande Växjö.
Glädjande kan noteras att återigen finns en riktigt stor publik på plats på Idrottsparken.

Vittsjö återigen på tredje plats i Damallsvenskan

Vittsjö inledde matchen övertygande och skapade tidigt flera målchanser. Redan sex minuter in i halvleken hade Clara Markstedt ett skott som storspelande Erin McLeod i Växjömålet räddade. Vittsjö fortsatte att övertyga och skapade bland annat under halvleken tre hörnor. På grund av värmen som var jobbig för spelarna valde klokt domare Sandra Almkvist att mitt i halvleken bryta för vätskepaus. Den första halvleken slutade mållös.

LINKÖPING. Redan i den andra minuten är Linköping nära att ta ledningen, detta genom slarv i Vittsjös försvar. Sabrina D´Angelo i Vittsjömålet storspelar och räddar situationen. Linköping tar genom Lina Hurtig i den 8 minuten ledningen efter ett nickmål, helt otagbart för D´Angelo. Matchen är så här långt en tät underhållande match mellan två riktigt bra lag. Linköping är dock det lag som skapat flest målchanser. 

Lisa Klinga och Chatrine Bott är stabila och gör flera fina brytningar. Vittsjö skapar en farlig situation i den 13 minuten där Summer Green gör ett fint försök med en nick. 

I den 27 minuten var Clara Markstedt mycket nära att kvittera men Linköpings målvakt Emma Holmgren gör en fantastisk räddning. Vittsjö släpper nu till en del farligheter främst längs kanterna. Många passningar går fel från båda lagen. Halvleken slutar 1-0 till Linköping.

PITEÅ. I den 13:de spelomgången var det hemmalaget Piteå som inledde matchen offensivt, laget är naturligtvis i stort behov av poäng om man skall försvara sin SM-guldtitel från i fjol.

 

Sabrina D´e Angelo storspelade i Vittsjö-målet

 

I den 17 minuten gör Sabrina D´e Angelo i Vittsjömålet en jätteräddning efter missförstånd i egna försvaret. Piteå spelar inte helt just och får efter halvtimmen spelad sitt första gula kort, borde nog haft några till. Alexandra Benediktsson o Sandra Adolfsson är mycket stabila i Vittsjös försvar. Efter dryga halvtimmen spelad övergår matchen till att bli väldigt jämn. Piteå fortsätter tyvärr med både knuffar i ryggen och en del onödiga tröjdragningar. Nellie Persson tänder fullt förståligt till o får en varning. Första halvlek slutar 0-0.

VITTSJÖ. Idag kommer första bortamatchen av två i rad för vårt hemmalag Vittsjö. Det är Piteå som bjuder till motstånd. Därefter är det Linköping som på söndag den 18:e står på tur.

Inför kvällens match på LF Arena i Piteå kan Vittsjö konstatera att man tidigare gjort fina matcher där. Detta trots att norrlänningarna ofta går ”man ur huse” för sitt hemmalag. Detta är troligen också det stora problemet för Vittsjö, just deras hemmapublik. Piteå har ett publiksnitt på imponerande 1361 personer vid sina hemmamatcher! Vi får hoppas att norrlänningar är lagom ”tystlåtna” vad gäller stöd till sitt eget lag. 

VITTSJÖ. Malin Winberg är senaste tillskottet i truppen. Malin kommer senast från seriekollegan Limhamn Bunkeflo där hon spelat sedan 2017.

Hon är ursprungligen från Uppsala och har spelat med bl a Sirius, Hammarby och Östersund under sin fotbollskarriär. Malin är en defensiv spelare som enligt Thomas Mårtensson kommer att bidra med en god inställning, bra fysik och hårt arbete.

Med Malin kommer vi att vara 18 spelare vilket det kommer att krävas för att klara av de återstående matcherna i höst. Hon kommer, med sin personlighet, att smälta in väl i en redan homogen trupp, menar Mårtensson.

Malin själv känner glädje över att det öppnats en dörr till spel i Vittsjö. Hon ser fram emot att få konkurrera om en plats i startelvan under den resterande delen av säsongen. Att få vara en del i ett lag som hittat sitt spel och som krigar för en topplacering är oxå en bidragande orsak till att valet föll på Vittsjö. Samt ser hon fram emot att uppleva den goda stämningen som omger både klubben och laget och de fantastiska fansen.

Vi hälsar Malin välkommen till Vittsjöfamiljen!

VITTSJÖ. Hemmalaget dominerade då LB 07 gästade Idrottsparken. Även om matchen inledningsvis kan uppfattas som jämn så var det snabbt Vittsjö som hade fullständig kontroll. Inte oväntat blev också slutresultatet 4-0 till Vittsjö. Återigen en stor eloge till Vittsjös supporters som kraftigt stödde sitt lag matchen igenom.

Redan efter sex minuters spel hade farliga Clara Markstedt skott mot motståndarmålet. Vittsjö radade därefter upp ett antal hörnor som varit värda ett bättre öde. I matchminut 31 sköt Ebba Hed ett fint inlägg som Tove Almqvist säkert nickade i mål. Drygt tio minuter senare var det efter passning från Cathrine Bott Nellie Persson som utökade Vittsjös ledning till 2-0.

LIMHAMN. Det blev en match som inleddes aningen bökigt. Vittsjö kom efter ett tag in i matchen och var laget som skapade målen och åter visade ett stabilt försvar. Återigen hördes Vittsjö hejarklack tydlig över arenan. Genom vinsten klättrade Vittsjö åter upp som trea i tabellen.

Första halvlek inleds som en aningen ”böljande” match. Vittsjö får inte igång sitt anfallsspel. Efter nästan halvtimmen spelad skapar Vittsjö dock en riktigt vass chans, den bästa så här långt. Limhamn står upp bra mot Vittsjös anfallsförsök. Halvleken kan summeras i fem hörnor samt två avslut för Vittsjö. Trots spelövertag för Vittsjö under den senare hälften av halvleken slutade den 0-0.

VITTSJÖ. Finare reklam för svensk damfotboll går nog inte att skapa än upplevelsen under matchen mellan Vittsjö och Rosengård under onsdagskvällen på Idrottsparken i Vittsjö. Det kom att bli en fantastik kämpamatch mellan två lag av högsta klass inramat av en stor hemmapublik som helhjärtat stödde sitt lag under 90 minuter detta i en underbar högsommarkväll.

...bollen räddas på mållinjen

De 1418 åskådarna på Idrottsparken kom att bjudas på en mycket spännande fotbollsmatch som lite orättvist slutade oavgjort 0-0. Vittsjö var helt klart det lag som var närmast en seger och Rosengård skall vara glada över att få en ”pinne” med sig hem.

Vittsjö startade första halvlek mycket bra. Visserligen var det Rosengård som hade mest bollinnehav men gästerna lyckade inte uträtta något konstruktivt mot Vittsjös utmärkta försvar. Det var i stället Vittsjö som svarade för det konstruktiva spelet. Redan efter dryga kvarten hade hemmalaget skapat två hörnor mot inga alls för gästerna. Under första halvlek var även Vittsjö mycket nära att ta ledningen vid fyra tillfällen.

VITTSJÖ. Vittsjö gör återigen en enastående laginsats under söndagen då de på Idrottsparken spelar oavgjort 0-0 mot svenska mästarna Piteå.

Redan från start märktes att de 859 på läktarna skulle bjudas på en riktig ”kämpa-match”. Under första halvlek var det hemmalaget som skapade de verkliga farligheterna. Såväl Tove Almqvist, Michelle De Jongh hade skott mot Pite-målet. Gästernas målvakt Cajsa Andersson stod dock rätt placerad och hade inga större problem att avvärja mål för Vittsjö. Piteå skapade fyra hörnor som Vittsjö avvärjde utan problem. Sabrina D’ Angelo, målvakt i Vittsjö visade tidigt att hon är en målvakt av yttersta klass.

Under andra halvlek sätter Vittsjö mer tryck i sina anfall och är vid flera tillfällen mycket nära att ta ledningen i matchen. Det är endast små marginaler som gör att det inte blir mål. I den 82 minuten räddar en Piteå-spelare bollen halvmetern från det egna målet. Vittsjö fortsätter under hela halvleken vara det lag som skapar de farligaste målchanserna.
När domare Lovisa Johansson blåser av matchen är ställningen inte helt rättvist 0-0 mellan lagen. Vittsjö var det lag som var närmast tre poäng men får nu nöja sig med att dela poäng med Piteå.

STOCKHOLM. Femte raka matchen utan förlust för Vittsjö kom efter vinst med 3-1 mot Djurgården. Detta genom mål av Ebba Hed samt två mål av Nellie Persson. Samtidigt visade laget upp ett strålande försvarsspel.

Matchens tvåmålsskytt, Nellie Persson!

Vittsjö tar ledningen på Stockholms stadion redan i den femte minuten efter ett vackert anfall och därpå mål genom Ebba Hed. Sju minuter senare slarvar Djurgården och Nellie Persson rycker åt sig bollen och trycker in 2-0 för Vittsjö efter 12 minuters spel.

Djurgården kommer därefter mer o mer in i matchen samtidigt som det står klart att Vittsjö övergått till försvar, Vittsjö har kontroll matchen genom.
I den 35 minuten tilldöms Djurgården straff efter att Lisa Klinga tvingats fälla Malin Diaz. Mia Jalkerud reducerar säkert och helt otagbart för Sabrina D’ Angelo i Vittsjömålet till 1-2. Djurgården har tagit över som spelförande lag och Vittsjö har problem att få igång sitt tidigare fina anfallsspel. Naturligtvis måste Djurgården i detta läge ge allt för att inte återigen tillskrivas en förlust. Lagen går till pausvila med en 2-1 ledning för Vittsjö.

VITTSJÖ. Idag onsdag är det match mot Djurgården och fyra dagar senare finns årets svenska mästare Piteå, i Vittsjö för match, säkert även för revansch efter fjolårets två förluster mot just Vittsjö. Naturligtvis behövs en riktigt stor publik och allt ljud som kan uppbringas för att stödja tjejerna i sista matchen före uppehållet!

Vi hoppas på en riktigt stor publik på söndag

Marginalerna eller ibland tillfälligheterna avgör en match. Limhamn Bunkeflo skrällde genom att vinna över Rosengård med 3-2 den gångna helgen. Just inledningen av matchen är viktig. Denna sätter prägel även på matchens fortsättning. Har man tidigt skapat övertag, så kommer även målen efter ett tag.

Djurgårdsmatchen är svår, kan gå hur som hels. Får hoppas tjejerna är tända och inte blickar mot Piteå- matchen.

VITTSJÖ. Hemmalaget gjorde under lördagen en stabil insats i matchen mot Eskilstuna och vann med 1-0.

Vittsjö tog kommandot redan från matchstart. Under de första 20 minuterna hann Vittsjö skapa två hörnor samt fem avslut mot mål. Alexandra Benediktsson sköt i målställningen samt Ebba Hed, Michelle De Jongh, och Clara Markstedt hade skott mot mål.

1-0 till Vittsjö

Utdelningen kom i den 21 minuten då återigen Clara Markstedt efter passning från Catherine Bott gav hemmalaget ledningen med 1-0. Vittsjö fortsatte att dominera spelet halvleken ut.

I den andra halvleken ändrades matchbilden något. Eskilstuna kämpade för att skapa en kvittering och blev därmed det lag som ägde bollen mest. Samtidigt visade Vittsjö återigen upp ett försvarsspel som gjorde att gästande Eskilstuna inte bjöds på många direkta farligheter.

VÄXJÖ. Kanske satt söndagens segermatch mot Linköping kvar i kroppen. Vittsjö-spelarna fick bara tre dagars vila, men spelade på torsdagskvällen ändå oavgjort 1-1 borta mot Växjö.

Vittsjö inleder matchen bra och är halvvägs in i första halvlek det lag som för matchen. Växjö visar dock upp ett fint försvarsspel. Flera av Vittsjös avslut går dock för enkelt ”rakt i famnen” på Växjömålvakten. Vittsjö får hörna i den 10 min, Michelle slår den kort, blev inget farligt. Vittsjös tillresta hejarklack hörs nu mycket tydligt. Vittsjö sätter mer press och har ett fint anfall i den 16 minuten, ett skott som dock återigen går rakt i famnen på målvakten. Vittsjö spelar nu bra och har ett klart spelövertag i matchen.

Växjö har dock ett fint försvarsspel. I den 21 min slår Ebba Hed en hörna som nickas ut av Benediktsson. Från den 30 minuten verkar Växjö ha fått bättre ordning på sitt anfallsspel. I den 37 minuten får Michelle De Jongh till ett kanonskott efter pass av Tove Almqvist och Vittsjö tar därmed ledningen med 1-0.

Michelle De Jongh gör sitt 4:e mål i årets seriespel

Under de tre förlängnings-minuterna skapar Växjö två riktigt farliga hörnor som sånär kunde gett en utjämning i matchen.

VITTSJÖ. Det blev ingen lång vila efter söndagens succématch mot Linköping, som hemmalaget vann med 2-0. Redan på måndagskvällen var det damallsvenska fotbollslaget igång med träningen igen.

Samtliga spelare fanns på plats på Idrottsparkens A-plan. Den fantastiska segern under söndagen var nu endast ett (glatt) minne för alla. Nu fokuserar laget stenhårt mot nästa match. Denna kommer redan på torsdag och är borta mot Växjö. En mycket svår match av flera skäl.

Vid planen fanns naturligtvis ett glatt gäng supporters som noga följde träningen. Flera av dess är mycket väl insatta i laget och några har dessutom mycket stor erfarenhet av fotboll och även i tränarrollen; -det kan bli svårt i Växjö, planen där är lite bredare än vad tjejerna är vana vid här hemma. Hoppas de noterat detta, och är förberedda på problemet. Vi har haft problem just på Myresjöhus Arena tidigare,……nämnde någon i gänget.

VITTSJÖ. Hemmalaget besegrade Linköping med 2-0 på ett regntungt Vittsjö Idrottspark. Detta efter en stark laginsats.

Det var Vittsjö som tog kommando redan från start. Sex minuter in skapade hemmalaget sin första hörna. I samma minut hade Alexandra Benediktsson ett skott mot Linköpingsmålet. Redan i denna stund visade Vittsjölaget stor vilja och beslutsamhet inför matchen. I den 18 minuten har Summer Green ett vasst skott mot mål. Vittsjö fortsätter att föra matchen och skapar sin andra hörna i den 22 minuten. Tre minuter senare levererar återigen Summer Green ett farligt skott mot Linköpingsmålet.

1-0 till Vittsjö genom Michelle De Jongh

I den 35 minuten kommer genom Michelle De Jongh ledningsmålet, (återigen) efter en fin passning från Clara Markstedt. Clara fortsätter tio minuter senare genom att skjuta ett vasst skott mot Linköpingsmålet. Gästerna ser i detta läge lite tagna ut av Vittsjös fina spel. På övertidsminuten är Cathrine Bott Frame och ger sånär Vittsjö ett andra mål. Lagen går till vila med en rättvis ledning för hemmalaget.

VITTSJÖ. Vittsjö besegrade Kungsbacka hemma med 3-0. Ett slutresultat som med lite tur för hemmalaget kunde varit ännu högre siffror till Vittsjö.

1-0 till Vittsjö

Efter en lite trevande inledning från Vittsjö under matchens första fem minuter kom laget igång. Redan i den 6 minuten hade Summer Green ett avslut mot Kungsbackamålet. Därefter radade Vittsjö inom loppet av dryga halvtimmen upp inte mindre än sju hörnor. Såväl Summer Green, Nellie Persson, Tove Almqvist, Sandra Adolfsson hade vassa skott mot Kungsbackamålet. I den 39 minuten sköt Clara Markstedt ett hårt skott i överliggaren. På returen satte säkert Michelle De Jongh Vittsjös ledningsmål. Vittsjö fortsatte på övertid i den första halvleken skapa två hörnor samt ytterligare ett avslut på mål genom Tove Almqvist. Lagen gick till pausvila med 1-0 till Vittsjö.

ÖREBRO. Så har den damallsvenska premiären genomförts. För Vittsjös del blev det förlust i en typisk premiärmatch fylld av nerver i en bortamatch mot Örebro på Behrn Arena.

Redan i den första minuten skapar Örebro en hörna som Sabrina D’Angelo skickligt tippar ut. Örebro startade matchen bra och skapade tidigt ett visst övertag. Tio minuter in i matchen övergår det till en tät match mellan två jämnstarka lag. Örebro är dock laget som skapar de farliga anfallen. 14 minuter in skapar Vittsjö en hörna, lagets enda under första halvleken. Minuten senare får Tove Almqvist gult kort. Örebro ligger på och verkar ha mer offensiv vilja. Vittsjö får inte igång sitt spel. I den 21 minuten har Tove Almqvist ett fint avslut mot mål, Örebro-målvakten var dock rätt placerad. I den 26 minuten gör Heather Williams 1-0 till Örebro, ett vackert mål, helt otagbart för Sabrina D’Angelo. Örebro blev naturligtvis tända av ledningsmålet och fortsatte att skapa fler farligheter mot Vittsjömålet.

incest porn, real incest, incest videos, incest sex porn,porn movies,free porn,free porn movies,sex,porno,free sex,tube porn,tube,videos,full porn,xxx,pussy
Free Porn, hd sex

Porn Watch, Hd Porn,Free Porn,Free Sex Videos

Free Porn

hd sex

watch the best quality sex site.