Jimmie Andersson blir ny klubbchef

VITTSJÖ. I dagarna blev det klart att det blir Jimmie Andersson från Kivik som kommer att axla rollen som klubbchef i Vittsjö GIK.

Ett tufft arbete med många bra sökande, men vi fastnade för Jimmies driv och föreningsbakgrund, säger Erika Nilsson, ansvarig för damsektionen. Jimmie har en gedigen bakgrund och förstår vårt tänk kring utveckling och möjligheter till ökade samarbeten så vi ser väldigt mycket framemot att ha honom på plats den 1 januari.

Jimmie Andersson, har en UEFA A-licens och arbetar just nu som instruktör för MFF akademi på högstadiet i Simrishamn, Ystad, Skurup och Bjärred. Samt på Nova gymnasium också i Simrishamn.

Han är född in i föreningslivet och har haft olika roller som kanslist, föreningsutvecklare och fotbollstränare.

Jimmie kommer att vara ansiktet utåt hos oss och driva publikrekrytering, marknad och utveckling framåt tillsammans med styrelsen.

-”Ser väldigt mycket framemot att vara en del av Vittsjöfamiljen! Jag är oerhört stolt över att ha fått uppdraget att vara klubbchef i Skånes bästa damförening. Den resa som Vittsjö GIK har gjort är fantastiskt och jag vill fortsätta på den vägen, samtidigt som jag kommer in med ny energi, driv och idéer för att lyfta föreningen mot högre höjder. Hårt jobb krävs, men med folket och företagen i bygden och Hässleholms kommun så kommer vi lyckas ”, berättar Jimmie Andersson

Vi hälsar Jimmie varmt välkommen in i Vittsjöfamiljen!

 

Top