Julfest hos SPF Verum

VERUM. Ordförande Jan välkomnar till årets sista möte, jätteroligt att så många har kommit (48st), så extra bord togs fram.

En information hölls om inbjudningar och information om ett möte hos samorganisationen i Hässleholm som Jan och Marianne varit på. Han uppmanar också alla att utnyttja Fixartjänst Dan Salander, tel 0451-26700 som kan hjälpa till med gardinbyte eller byta glödlampor med mera inomhus, så vi slipper klättra på stolar och stegar med risk för fallolyckor. Det är helt gratis, får han inga jobb så är risken stor att tjänsten försvinner.

Curt tar sen över och 3 herrar från Bjärnums manskör och Verumskören sjunger 2 julsånger, ”När julen är här” och ”Vi tänder ett ljus i advent”. Därefter blir det allsång med fler julsånger, där alla klämmer i efter bästa förmåga.

Sen får vi njuta av god skinkmacka, supergod risalamalta med saftsoppa och sist god mandelmussla, pepparkakor och kaffe. Stämningen var hög och mycket god i församlingshemmet denna dag.

Körerna avslutar med 2 julsånger ”Jul Jul strålande jul” och ”Sjung en julsång med oss”. Tomten i skepnad av Kjell-Uno Ögren läser sen ”Tomten” av Viktor Rydberg.

Flickorna i köket blir tackade med varsin blomma för allt sitt jobb som vi får njuta av. Även en blomma till Curt för sitt ledarskap vid pianot. Dragning av lotteriet tog vid, det var ett mycket välfyllt vinstbord.
Sist sjöngs nationalsången. 

 

Top