Vittsjö Bjärnum Teaterförenings Årsmöte 2024

VITTSJÖ. Teaterföreningens ordförande Birgitte Leger hälsade ett 25 tal medlemmar välkomna att deltaga på mötet.

Mötet inleddes med parentation för bortgångna medlemmar. En stilla minut.
Sedvanliga mötesförhandlingar följde enligt dagordningen, med Anna-Maj Jensen som ordförande. Christel Ternemo som sekreterare fick ett digert protokoll att skriva och kassör Sven Larsson redogjorde för föreningens ekonomi.

Mötesdeltagarna fick också ta del av en två sidor lång verksamhetsberättelse för 2023. Verksamhetsplanen för 2024 kommer också att innehålla ett brett utbud av föreställningar, arbete med stadgeändringar från Riksteatern, samverkan med teaterföreningar i närområdet och med föreningar i Vittsjö. Verksamhetsplanen bygger på brett utbud, tillgänglighet och samverkan.

Glädjande har medlemsantalet ökat från år 2021 då 118 medlemmar till år 2024 nu 150 medlemmar. Styrelsemedlemmar valdes och en del förändringar gjordes.

Fyra personer hade meddelat sin avgång Monica Vinkvist, Gunnel Jönsson, Jenny Svensson och Gunnel Larsson som avtackades med blommor. Resultatet av Teaterföreningens insatser och den betydelse kulturen har i vårt närområde är värdefullt. Medlemmarna tackade styrelsen för deras engagemang med en stor applåd.

Årsmötet avslutades med att det bjöds på smörgåstårta och trevlig samvaro med intressanta diskussioner runt borden.

 

Top