Ingmar Skoog gästar Bjärnum

BJÄRNUM. Ingmar Skoog är en framstående äldreforskare och professor i psykiatri. Han gästar med föreläsningen ”70 är det nya 50”.

Skoog är ett välbekant ansikte i TV bland annat i programmet 65+ och är en frekvent röst i radion. Hans forskning har gett insikter om hur vi åldras och hur vi kan förbättra vår hälsa på äldre dar.

Den 5:e april bjuder SPF Trivsam in till en fullmatad eftermiddag i Bjärnums Skolas aula. Förutom Ingmar Skoog deltager Snapphanebygdens Sparbank som informerar hur vi skyddar oss mot bedrägerier.

Anders Mårtensson, imitatör, sångare och skådespelare avslutar eftermiddagen. Anders gästar med sina gubbar, röster och dialekter. Tommy Körberg, Lasse Berghagen, Cornelis, Kungen, Zlatan och Kalle Moreus är några av de folkkära personer som Anders gestaltar.

Ni har sett honom på Tv i Partaj, Solsidan, Klassfesten och mycket annat.

SPF Trivsam Bjärnum hälsar alla seniorer välkomna till en fantastisk eftermiddag i aulan på Bjärnums Skola.

Biljetter bokas på Vuxenskolan www.sv.se/seniorevent till ett pris av 250 kr och då ingår fika alternativt frukt. Då platserna är begränsade gäller först till kvarn.

Samtidigt denna dag bjuder SPF Trivsam de boenden på både Lyckåsa och Nybo på musikunderhållning med sångerskan Git Persson. Det är alltså upplagt för en trevlig dag för alla äldre.

 

Top