Ett gott skratt är aldrig fel…

Älskling, vi har vunnit 30 miljoner. Vi är rika, ropa mannen glädjestrålande. - Sabla, jag som glömde att lämna in tipsraden. Jag köpte klänningen för pengarna.

Bettan hade shoppat och var fullastad med paket där hon stod i busskön. Till råga på allt hade hon en så snäv kjol att hon inte kunde kliva på bussen. Under stort besvär fick hon loss ena armen och lossade lite på dragkedjan på kjolen där bak. Det hjälpte inte. Hon drog ner den igen en bit till. När bussen kom lyfte en kille helt sonika upp Bettan på bussen. Ursinnig vände hon sig om. - Vad menar ni med det? Jag har aldrig träffat er förr, sa Bettan. -Tja, jag tycker nog vi är ganska intima med tanke på att ni just dragit ner min gylf två gånger.

Lille Olle badade bastu med sin farfar. Efter en stunds funderande frågade Olle:- Varför har du så stora händer, farfar?- För att jag jobbat så mycket i mina dar. Efter en stund säger Olle fundersamt: - Men farfar, kissat har du inte gjort mycket i dina dar?

En kvinna kliver av bussen, men är lika snabbt att kliva på bussen igen. En passagerare undrade varför hon klev på igen. - Åh, jag släppte bara av en rökare.

Två killar sitter i bastun efter att ha tagit en rejäl runda på gymmet. Du menar väl inte att doktorn gav dig precis 24 timmar att leva om du inte slutade att jaga fruntimmer? Undrade den ene.-Jo, svarade den andre. - Hur kunde han veta sexakt? - Det är ju hans fru jag har jagat!

Det hade varit logdans och blivit sent för alla på bondgården, men mjölkningen måste ju skötas tidigt på morgonen ändå, även om det blivit lite för mycket av det roliga under småtimmarna… Så hände det sig en tidig morgon att pigan svimmade där hon satt på mjölkpallen och mjölkade . Hon vaknade upp under kossan . Hon ser på juvret och säger yrvaket:- En i taget pojkar !

I vintras råkade jag ut för en hemsk olycka. Jag föll omkull på isen och blev liggande i tre veckor. - Oj, men då frös du väl fast !!!

 

Top