Välkommen värvning till Vittsjö GIK

VITTSJÖ. Veckan innan damallsvenskan drar igång fyller Vittsjö GIK på truppen med rutinerad spelare. Den rutinerade nederländskan Sheila van den Bulk har anslutit.

Klubbens ekonomi har inte tillåtit kontrakt med fler spelare. Tack vare en privat sponsor kan Vittsjö knyta till sig Kristianstads DFF:s tidigare lagkapten på ett korttidskontrakt som i första hand gäller fram till sommaruppehållet i juli.

Sheila, som fyller 35 år idag, är en rutinerad mittfältare som också kan spela back, det är precis vad vi behöver, säger Thomas Mårtensson.

Sheila van den Bulk som är född i Rotterdam har de senaste två säsongerna spelat i Kristianstads DFF och även varit lagkapten där. Hennes tidigare klubbar har varit ADO Den Haag (2008–2013), Sandviken Norge (2013), Kolbotn IL (2014–15), Djurgårdens IF FF (2016–2021), Kristianstads DFF (2021–2022) och nu Vittsjö GIK (2024).

Genom en privat sponsor består årets trupp nu av 20 spelare, precis som de båda tränarna Jonas Axeldal och Thomas Mårtensson önskat en längre tid.

 

Top