En välbesökt Lördagsfrukost

VITTSJÖ. Den gångna helgens lördagsfrukost blev välbesökt med ett 50-tal gäster – unga och gamla, kvinnor och män. Polisinformatör Ewa-GunWestford berättade med stor inlevelse om sin uppväxt på Österlen och sitt arbete i ett mansdominerat yrke – polis - och numera som polisinformatör vid Skånepolisen. Mycket skratt och en del sång förgyllde lördagsmorgonen.



Gästen tackades med varma applåder och en blomma från arrangörerna, ”Kvinnofrukost”.

Vi från ”Kvinnofrukost”, Ninna och Charlotta, meddelade att vi inte hade någon mer frukost inplanerad och därmed avtackades även ansvarig för köket. Under de flesta åren som Kvinnofrukost har funnits så är det Britta Gustafsson som har ordnat de fantastiska frukostbufféer som serverats. Till sin hjälp har hon även haft Gunnel Gustafsson. Båda avtackades med blommor och som ett litet extra tack hade Kvinnofrukost köpt ett antal matkassar via Svenska kyrkans Internationella arbete, matkassar som levereras ut till behövande över hela världen.



Vi, Ninna och Charlotta, efterlyser nu nya, drivande personer som vill arrangera frukostar eller liknande, kanske i helt annan tappning eller med ett annat koncept, under annat namn etc

Varmt välkomna att kontakta oss om ni har några idéer!

Top