Naturligtvis blir det Vittsjödag och Julmarknad även 2015!

VITTSJÖ. Nu är det klart, det kommer att bli Vittsjödagar även 2015, samma gäller för Julmarknaden. Detta lades fast vid den utvärdering gruppen som håller i evenemangen just genomfört.

Två i gruppen har varit med ända från starten 2007, Leif Thånell och Claes Brauer. -Jag har lovat två år till, då blir det tio år som ansvarig för arrangemangen, sen är det tid att bli avlöst, säger Claes.

Premiäråret 2007 genomförde vi Vittsjödagen i september. Då det fanns konkurrerande aktiviteter i vårt närområde i september fann vi att helgen före midsommar var mer lämplig för Vittsjödagen. Sedan har det inte funnits anledning att ändra helg. Flera av våra återkommande knallar vet att just helgen före midsommar är det Marknad i Vittsjö.

För det kommande året 2015 innebär detta att det kommer att genomföras Vittsjödagar den 12 och 13 juni.

Om vi kommer att ha några nyheter är just nu för tidigt att säga. I februari kommer marknadsgruppen att träffas första gången och sedan är planeringen i full gång. Du som läser detta har kanske tips på något som borde vara med? Naturligtvis tar vi tacksamt emot alla förslag. Har du dessutom lite tid över och skulle kunna tänka dig att hjälpa till med arbetet, kontakta då gärna Claes.

Även Julmarknaden kommer att genomföras som vanligt. Av tradition finns sedan länge en fördelning av helgerna i skarven november/ december mellan Vittsjö och Bjärnum.

Julmarknad i Vittsjö är som vanligt den första advent, datum för detta blir 2015 den 29 november. Helgen efter infaller naturligtvis den andra advent och då hoppas vi det blir Julskyltning i Bjärnum.

Top