BJÄRNUMS LIVS – NYSTARTAD OCH FRÄSCH.

BJÄRNUM. har fått en ny affär. Mohammed Abou Nawfal satsar på en ny butik mitt i byn.

Den ligger på Södra vägen 6. Man öppnade verksamheten den 1 november 2014. På Facebook kan du läsa om Bjärnums Livs. 138 gilla-markeringar har kommit på inläggen där man beskriver vad man vill och gör.

Mohammed är ingen duvunge när det gäller att driva egna företag. Det finns goda skäl att anta att det här skall lyckas. Han kom till Sverige 1990 och har sedan dess hunnit med att vara torghandlare i Malmö, sälja blommor på torget i Lund och driva taxirörelse i Bjärnum.

Det är ett verkligt tufft sätt att slå sig in på marknaden. Mohammed säger att han väntar sig att campinggästerna skall hitta till honom när ICA i Bjärnum och Vittsjö har stängt. Då är Bjärnums Livs den enda möjligheten att komplettera eller förstärka det medhavda. Man har öppet måndag – lördag 06.30 – 23.00 och söndagar 07.00 – 22.00.

Vid mitt besök på lördagseftermiddagen hade sonen Kassem ”vakten”.  Mohammed berättar att så här långt är det bara han och familjen som jobbar i affären. Så småningom blir det nog även anställda om att man skall orka med att bibehålla det öppenhållande som nu råder.

Vi är nog många som önskar Mohammed framgång med sitt vågade projekt. Ett sätt för oss kunder att hjälpa därvidlag är att besöka affären och göra de inköp som passar. Det finns goda skäl att stödja ett så friskt och helhjärtat projekt.

Top