Äntligen startar fotbollssäsongen!

VITTSJÖ. Den damallsvenska fotbollssäsongen startar nu på söndag den 12;e april. För vårt Vittsjölag innebär premiären en bortamatch mot norrländska Piteå. Det blir med andra ord troligen en tuff start för våra tjejer, Piteå är alltid ett svårspelat lag hemma på konstgräset på LF Arena.

Nu blev säkert förlusten mot Linköping i svenska cupen i tisdags en väckarklocka som ruskade om hela Vittsjölaget på ett positivt sätt. Att  årets lag har resurser att hamna bra i tabellen, är helt klart.


På söndag börjar som sagt äntligen serien och det innebär att det är många spännande och underhållande matcher som skall spelas innan säsongen är över den 18 oktober. På nivån där den svenska Damallsvenskan ligger skall vi ha klart för oss att det finns inte en enda ”lätt” match.

Det kommer som sagt att bli många spännande fotbollsmatcher, inte minst på fina Vittsjö Idrottspark. Som tidigare noterats kan en aktiv publik som ”påhejare” ibland ge spelarna den extra energi som kan innebära en matchvinst. Vore naturligtvis även trevligt om ”lilla” Vittsjö kunde klättra några pinnhål i den så kallade ”Publikligan” under den kommande säsongen.

Redan den 18 april bjuds på en spännande och sevärd hemmamatch. Då är det Örebro DFF som kommer på besök. Matchen följs redan veckan efter av åter en hemmamatch då regerande svenska mästarna, FC Rosengård besöker Vittsjö Idrottspark.

På www.vittsjobjarnum.nu kommer du som vanligt att mötas av reklam inför samtliga hemmamatcher. I Kalendern finns även alla bortamatcher noterade.


Top