Upplev en gryning med "Trygg"

VITTSJÖ. En natt i Trygg i Vittsjöbilen kan bjuda på väldigt mycket. Jag har upplevt allt från skarpa lägen där larmnummer 112 rings till mer lugna nätter.

Genom att deltaga som chaufför bidrager du till att förhoppningsvis göra bygden ”mindre trygg” för de som tyvärr är ute för att begå brott.
Oaktat vad, så bjuder alltid vår bygd under ett ”Tryggpass” på många fina naturupplevelser. Det ena passet är aldrig likt det förra, allt är alltid olika.

-gryning, ljuset, den starka fågelsången allt är så..........

Vid denna tiden på året går dessutom solen upp strax innan klockan fyra och att uppleva just soluppgången är en riktigt mäktig upplevelse. Alla dessa fantastiska färger, alla fåglar som genom sin sång högljutt, i den i övrigt tysta omgivningen välkomnar den nya dagen, bara detta en stor upplevelse.

Alla dessa "linslusar" ställer gärna upp på bild under en natt

Att ha kameran beredd under passet skapar även möjligheter att föreviga flera av våra olika djur som även de lever, och förhoppningsvis njuter av vår natursköna Göingebygd.

Snart är det åter Vicky o jag som skall ”vakta” bygden. Är du sugen på att prova på en natt med oss får du gärna höra av dig till vår jourtelefon (0706 99 36 23).

Top