Antikfyren, nytt företag i Bjärnum

BJÄRNUM. För sex månader sedan startade Gunnar och Marloes Öhrnell sitt antikvitetsföretag, eller rättare sagt sin antikbyrå i modern tappning. Modernt såtillvida att mycket av firmans varor säljs via nätet men med möjlighet att beskåda i lokalerna i Bjärnum.

Vi letade efter lokaler på lite olika platser men föll till slut för dessa i Bjärnum. Antikfyren finns utmed väg 117 och därmed har våra kunder lätt för att hitta hit. För att enkelt beskriva platsen så pratar vi om Bjärtons gamla fabriksbyggnad, berättar Marloes.

Vår affärsidé bygger på att intresserade kunder besöker vår hemsida www.antikfyren.se som redan är känd i antikvitetskretsar. Här finns bland annat möjlighet att vara med i Antikfyrens Auktioner. Den första auktionen startade på Nationaldagen och kommer att avslutas den 14 juni. Visning kommer att ske den 10 samt den 14 juni, berättar Gunnar.

Vi är även en förmedling som vänder sig mot företagare som säljer antikviteter och samlarföremål. Idag har vi drygt 20 partners som väljer att genom Antikfyren nå ut på marknaden med sina varor. Genom att vi systematiserar föremålen blir de sökbara utifrån flera olika kriterier och därmed också lättare för kunder att hitta, avslutar Gunnar och Marloes.

Top