Intressanta föreläsningar i Farstorp under hösten

FARSTORP. Föreläsningsförening fortsätter med sina intressanta föreläsningar och har nu gett ut höstens program. Återigen har föreningen lyckats locka intressanta personer att gästa Bygdegården. Vad sägs om Erik Hammerin, välkänd fotograf, eller Österlenförfattaren Karin Brunk Holmkvist eller kanske tillsammans med Magnus Mårtenssons kamera ett besök i ”Jaguarens rike” och i våtmarksområdena i Sydamerika. Serien av föreläsningar startar den den 4 oktober kl. 19.00

Tidigare lyckades föreningen bland annat locka Joakim Bengtson, känd från SVT;s "Konstrundan"

Höstens föreläsningsprogram finns under "läs mer":

Söndagen den 4 oktober kl. 19.00 i Farstorps Bygdegård.
Erik Hammerin, Hässleholm . Välkänd naturfotograf visar bilder och berättar om Skåne- gammalt kulturlandskap med otaliga kyrkor och herresäten. Med en fotografs känsla får vi se det mesta och det bästa. Flygfoton ger oss vyer som vi normalt inte ser men som bekräftar att vi bor i ett kulturrikt landskap med stora naturvärden.

Söndagen den 25 oktober kl. 19.00 i Farstorps Bygdegård.
Karin Brunk Holmkvist, Tomelilla. Populär författare från Österlen kåserar om skrönor och sanningar. Hennes böcker har sålts i stora upplagor och vi kan förvänta oss en trevlig afton där hennes otroliga berättelser leder till mycken munterhet.

Söndagen den 15 november kl. 19.00 i Bygdegården.
Magnus Mårtensson, Hässleholm visar fantastiska bilder från Pantanal-Jaguarens rike i Sydamerika. Magnus har fått mycket beröm för sina skickligt tagna foton och stort erkännande för sina föredrag. Pantanal är ett av världens största våtmarksområden och täcker delar av Brasilien, Paraguay och Bolivia dessutom ett av de absolut artrikaste områden vi har på vår jord. Här härskar Jaguaren, en av våra stora kattdjur.

Top