Har du ”mycket att göra” nu igen?

 

VITTSJÖ, BJÄRNUM. Nu kommer årsmötestiden igen. Perioden då det är dags att gå på årsmöten. 

Perioden då Du har en mycket stor möjlighet att vara med och påverka våra föreningar. Perioden då också många, tyvärr, har så mycket annat att göra att man inte hinner viga ett par timmar av årets alla åttatusensjuhundrasextio timmar åt att vara med och påverka sin egen förening.

Detta är kanske lätt för mig att säga eftersom jag varit med och anordnat många årsmöten. Jag har fått lära mig hela processen med årsmöten, styrelseuppdrag, kommittéarbete och uppdrag i valberedningar.

Denna process ser likadan ut varje år. Jag skulle vilja att fler tog chansen att lära sig den här processen. Det är de, som förstår detta, som kommer åt makten och kan vara med och åstadkomma förändringar och utveckling. Detta gäller i små såväl som i mycket stora sammanslutningar.

Min uppmaning till alla Er där ute är att upplysa alla okunniga om dessa fakta för att i framtiden skapa en ännu bättre verksamhet i Er förening. Tag kontakt med valberedningen i din förening och föreslå duktiga kandidater till olika funktioner. Tänk efter vilken befattning Du själv skulle vara intresserad av.
Valberredningen tackar på förhand!

Top