BJÄRNUM. Visst låter det härligt! En ursäkt för att komma ut i friska luften och kompensera för motionsbristen i jul som kombinerades med alldeles för mycket julgodis. Tänk att på köpet få fundera ut och se nya små platser runt om i byn som vi inte hade en aning om att fanns. Följ med på årets vinterpromenad runt omkring Bjärnum City!

Ett smakprov på första helgens vinterpromenadskort.

För 39:e året i rad arrangerar OK Torfinn årets vinterpromenad, med start nu till helgen den 3-4 februari. Med stora förhoppningar om glittrande snö på marken och en stor sol på himlen fortskrider sedan vinterpromenaderna under alla helgerna i februari månad. Varje helgs promenadrunda kan avnjutas var för sig och ger en vinstchans, en behöver alltså inte promenera varje helg för att ha chans att vinna.

Precis som tidigare år består varje helg av en Bjärnumssponsor. Dessa sponsorer bistår inte bara med ett facit på rutan under sin respektive helg, utan lottar också ut nio presentkort vardera till flitiga ”promenerare” som har tagit alla fem kontroller under just den sponsorns promenadhelg. Vinnarna presenteras sedan under kommande vecka hos den aktuella sponsorn. Kontrollerna hänger ute, redo att stämplas mellan klockan nio och arton varje helgdag och efter att ha stämplat alla kontroller ska svarskortet läggas i den snyggt designade brevlådan som står innanför dörren hos Olof Nils. Hela ”vinterpromenadskittet” går att köpa på både Olof Nils och på kondis i Bjärnum för 50 kronor styck.

Vi väntar oss lite snöiga vinterpromenader, så det verkligen kan leva upp till sitt traditionella namn! Åter igen, välkomna ut i februari!

För större bild av startkort, klicka här!